Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólunk

2010.09.08
látotagó olvassa a lapot.

Mi egy TITOK városi iskolába járunk Az iskolánk hivatalos neve(kapaszkodjatok meg! ez hosszú lesz)

 Általános Iskola Alapfokú Művészetoktatási és Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézmény Egységes Pedagógia Szakmai Szolgálat

HUUH...

El tudjátok képzelni amikor megyei vagy országos versenyen valamilyen jó helyezést érünk el és elmondják melyik suliból vagyunk.

Ne  akarjátok tudni!Én is egy megyei versenyen tanultam meg! :)

Itt azokat az éveket látjátok amikor ... nem találok szavakat!!! Gondolom értitek!

2005-2006-1/2

2006-2007-2/2

2007-2008-3/2

color="#ff6600">2008-2009-4/2

2009-2010-5/2

és most vagyunk 6/2

Szerintem nagyon jó közösség vagyunk.Rendszeresen járunk kirándulásokra, családi napokra és az osztályban van pár olyan tanuló akik nagyon szeretnek valamit előadni. Táncolni, énekelni, saját szerzésű történeteket előadni. Színházakat is sokszor látogatunk. Nem is tudom felsorolni milyen előadásokat láttunk eddig. Na jó de csak a legjobbakat: Hotel Mentol, Mumus. Ennyi jut eszembe! Ja! És ugye nem is kell beszélni sport eredményeinkről. És kitartásunkról.

Tudod, ha jobban bele gondolsz mindenki szeret iskolába járni valami miatt.Senkinek sincs olyan napja hogy a suliban egyszer se nevettette meg a barátja/barátnője.

Sajna valahogy túl kell élni a sulit de én örülök hogy ebbe az osztályba kerültem!!!

UI: Igazam van? Ugye hogy igazam van! Ne szerénykedj! Ugye hogy te is szeretsz járni suliba. Mindig van valami jó benne. Soha se tudhatod. Lehet hogy holnap egy klassz bulira kapsz meghívót, vagy kapsz két ötöst.Szóval miután ezt elolvastad holnap jöhet a SUULII!

Huhú!!!

Naaa!Ugye hogy örülsz! De várj! Lehet hogy most kapsz egy sms-t a barátod/barátnődtől. Vajon mi lehet benne?Gyorsan nézd meg. Én nem is zavarlak.

Hát ez egy kicsit buzdító szöveg lett a sulira!De ez is belefér. Nem?

Ezt a szöveget szerkesztette(mivel 2 szerki van):Szabó Petra

De Pannától is hallasz azaz olvasol pár tanácsot.